ESP CAT ENG
BIO-PACK inicia la seva activitat l´any 1985 instal·lant-se en una nau de 600 m2 a Monistrol de Montserrat (Barcelona). La seva activitat inicial era la fabricació de cintes adhesives per l´embalatge, tant impresa per l´interior com neutre.

El 1996 es va invertir en nova maquinària i s´amplia la fàbrica convertint la nau industrial en una superfície total de 1800 m2. D´aquesta forma BIO-PACK comença un nou pla d´expansió cap altres mercats, partint d'una magnífica relació qualitat preu. Es diversifica la fabricació en diferents àrees : embalatge, etiquetat, papereria, aïllament i cintes adhesives especials en general.

Tots els nostres productes finals parteixen d´una bobina mare (que pot ser de polipropilè, alumini, PVC, paper...) a la que se li afegeix cola acrílica ecològica. Una de les directrius principals de l´empresa és que l´elaboració de tots els productes es realitzi mantenint un compromís amb el medi ambient. Amb aquesta intenció es combinen tècniques de reciclat per a cadascun dels processos productius.

Durant el Nadal del 2001 una de les nevades més importants que es recorden a Monistrol, BIO-PACK es trobava en la difícil tasca de traslladar-se a una nova nau que havia adquirit de 4000 m2. És on ens trobem actualment, al costat del tren-cremallera que puja a l´Abadia de Montserrat, on gaudim de les meravelloses vistes d´aquest peculiar massís de formes tant singulars.

El nostre principal objectiu és el d'anticipar-nos al mercat nacional i internacional gràcies a la nostra flexibilitat i capacitat d´innovació de productes i processos, atenent a les necessitats dels nostres clients.

Bio-Pack
Copyright Bio-Pack S.L.
Tel: +34 93 828 41 21 / +34 93 835 06 12 - info@bio-pack.net